Tre tips på julklappar under 299 kr

Krusell FlipWallet

Letar du efter smarta julklappar med snart bara en vecka kvar till julafton? Då har vi tips på tre julklappar som är användbara tillbehör till mobiltelefonen, som inte behöver kosta mer än 299 kr!

 

Plånboksfodral som går att prata i stängt

Det har blivit allt mer populärt med fodral som kombinerar skydd av telefonen och förvaring av bankkort och sedlar. Ett plånboksfodral helt enkelt och där finns det gott om alternativ. Ett snyggt och lite ovanligare är Krusell FlipWallet, som passar till flera olika telefoner både inom iPhone och Android och kostar 299 kr. Fodralet har en snygg design och har fyra fack för kort och ett för sedlar. Dessutom går det bra att prata i telefon även när fodralet är stängt, så den som använder få enklare att hålla medan samtalet pågår.

Happy Plugs Hörlurar

Hörlurar från Happy Plugs

Hörlurar från Happy Plugs är populära, både tack vare sin höga kvalitet men också sin snygga design. Inte minst på förpackningen där lurarna kommer i form av en not. Lurarna ger användarna maximalt ljud och sticker också ut med sina klara fina färger. ”What color har you today” frågar sig Happy Plugs och det finns gott om alternativ att besvara den fråga med. Varför inte en röd så här i juletid? Lurarna kostar bara 295 kr, ett riktigt bra pris för så pass kraftfulla in-ear-lurar.

Copter Skärmskydd

Det extra kraftfulla skärmskyddet

Skydda telefonens skärm från repor och sprickor med ett smart skärmskydd från märket Copter. Ett skydd från Copter består nämligen av ett material som ursprungligen togs fram för militärt bruk, men som numera hjälper oss att skydda våra älskade mobiltelefoner. Därför hör Copter också till de dyrare bland de tillgängliga displayskydden, men den högre kostnaden får du givetvis igen med en högre kvalitet. Det finns gott om alternativ beroende på vilken telefon du har och hur pass välskyddad du vill vara och nästan alla skydd i Copters utbud faller i prisklassen under 299 kr.