27 år med namnskyltar från Recognus

Recognus

När det kommer till skyltar av olika slag är Recognus en av de absoluta bästa i branschen. För att skapa bra skyltar behöver man bemästra flera olika saker, bland annat hur man trycker logotyper, hur man graverar i olika material och hur man får till taktila skyltar som olika typer av skyltsystem för kunden. Detta gör Recognus alldeles utmärkt.

Recognus är ett relativt nytt företag i branschen. De började sin resa 1989 vilket betyder att de varit aktiva i 27 år. Nya i branschen är kanske att ta i, man hinner nämligen skaffa sig tonvis med erfarenhet på den tiden. Och Recognus erfarenhet har kommit genom bra beslut och dåliga beslut. Numera levererar de namnskyltar till Sverige och även till närliggande länder. Hemligheten bakom denna succé är egentligen inte så många hemligheter utan saker som gäller för alla som vill lyckas med sin försäljning, oavsett bransch. Recognus har hög kvalitet på sina namnskyltar, bra kontakt med sina kunder, pris som reflekterar namnskyltarnas kvalitet och snabb leverans. Detta är saker som kunder gillar.

Om ni som företag ska köpa namnskyltar av Recognus så bör ni tänka på vad för typ av namnskyltar ni vill ha. Det finns många val att ta här så fundera i förväg innan ni bestämmer er. Hur formen ska vara ett beslut att ta. En klassisk fyrkant är inte fel, men ovalformade namnskyltar hör inte till ovanligheterna. Färgen är ett annat val att ta. Håll er till klassiska färger och inget skrikande, och helst enfärgat. Storleken är också en viktig faktor. Storleken beror till viss del på vad som ska få plats på namnskyltarna. Ta kontakt med Recognus för att få hjälp att hitta just de namnskyltar som ni söker. De har i 27 år lyckats med den uppgiften, så det vet verkligen vad de sysslar med.