Eton Skjortor

Eton Skjortor

 

Det finns många val att välja mellan om man vill ha skjortor av riktigt hög kvalitet, men mitt val hamnar nästan alltid på Eton Skjortor. I slutändan handlar det om att Eton Skjortor passar mig perfekt, men det finns många anledningar inblandade som gjort att mitt val oftast varit enkelt. När jag väljer skjortor så lägger jag mycket vikt på kvaliteten, utseendet, materialet, passformen och priset. Det är mina parametrar.

Svårigheterna blir dock att balansera dessa olika parametrar på ett bra sätt för att få en så rättvis bild som möjligt över de skjortor som finns tillgängliga, och för att hitta den skjortan som jag i slutändan kommer gilla. Om jag lägger för mycket vikt vid priset så kommer jag inte att hamna hos Eton Skjortor, utan snarare på en second hand eller i bästa fall på HM. Men lägger jag inte någon vikt alls på priset så kanske jag köper en skjorta för alldeles för mycket pengar, en skjorta som dessutom inte är nämnvärt mycket bättre när det kommer till kvalitet eller material än Eton Skjortor. Balansgången är alltså utmaningen.

Det kan dock vara svårt att veta hur man hittar skjortor med bra kvalitet. Hur ska man ta in kvaliteten som en parameter i sitt val om man inte vet hur man kontrollerar den. Faktum är att det inte är direkt svårt. När jag känner på en av mina Eton Skjortor så känner jag på tyget att kvaliteten är bra. Om jag gör detsamma på en skjorta som hänger inne på HM så kommer jag att känna det motsatta. Det hade du också gjort, oavsett om du är van vid det eller inte. Det är faktiskt så enkelt. Om man vill vara mer noggrann så kan man kolla på stygnen och knapparna för att upptäcka svaret på mer detaljerade kvalitetsfrågor. Men så långt behöver du inte gå. Hitta din balansgång bara. Det är det viktigaste.