Stil och säkerhet i hemmet med badrumsmatta

badrumsmatta

En badrumsmatta är ett väldigt bra komplement till badrummet. Inredningsmässigt kan det liva upp badrummet och samtidigt bidra till en ökad säkerhet för dig och din familj. Du minskar halkrisken och slipper dessutom sätta ned fötterna på ett hårt och kallt golv när du kliver ur duschen. Och vem älskar inte känslan av att borra ned tårna i en tjock och varm badrumsmatta när man står och fixar till sig framför badrumsspegeln? Ge ditt badrum en mysigare och hemtrevligare känsla med en badrumsmatta!

Badrummet ska ge en inbjudande känsla i hemmet. Det ska kännas varmt och trivsamt. Att ha en matta på golvet ger skön känsla för fötterna och tar bort eko som kan uppstå i ett rum där textilier som gardiner inte finns tillgängligt. En matta tillsammans med växter ger rummet en trevlig miljö. En miljö som man vill fortsätta vistas i.

En badrumsmatta har ett par grundläggande funktioner. Den ser till att du inte halkar och skadar dig när du kliver ut från duschen eller badkaret på det våta golvet. Du ska naturligtvis inte behöva frukta det kalla och hårda golvet i badrummet, varken på morgonen eller vid någon annan tid på dagen.

Att liva upp och byta stil i badrummet gör man enklast med att skaffa en ny badrumsmatta. Det finns otaliga mönster, motiv, färger och storlekar på badrumsmattor. En snygg badrumsmatta ger ett fräscht och välvårdat intryck för gäster och boende.

Mattor kommer i olika former och badrumsmattor likaså. Rektangulär eller rund? Formen på mattan kan förändra intrycket av hela badrummet. Det är också ett sätt att förnya badrummet för en relativt liten peng.

Matta tillsammans med andra sorters textilier som handdukar och duschdraperi ger rummet en mjukare känsla. Genom att byta övriga textilier samtidigt som badrumsmattan kan du enkelt byta stil i badrummet. Passa på att byt ut handdukar och duschdraperi samtidigt så har du gjort en snabb och enkel makeover av ett av husets viktigaste rum!