För dig som gillar mode finns det massor av olika sorters kläder inom detta område. Detta är naturligtvis för att alla ska kunna skapa sig en garderob som verkligen passar ihop och på så sätt kunna vara den som har de mest populära och trendigaste kläderna för dagen. Frågan kan då vara vad det är för plagg som verkligen är det som är det viktigaste plagget inom just klädmode. Dessutom är frågan vad för plagg du väljer först för att sedan komplettera med andra. I mångt och mycket kan detta vara tröjan och det plagget kommer i många skepnader.

Här finner du information om alla typer av tröjor samt vad dessa fyller för funktion när det gäller att välja resten av din garderob. Det finns långärmade och kortärmade tröjor och här är det utan tvekan den kortärmade som är den mest vanliga och populära. Det finns tjocka och varma tröjor men det finns också tunna och luftiga tröjor. Sedan finns det de typer av tröjor som används som ytterplagg och de som du använder som något varmt under en jacka. Det hela beror också mycket på var i världen du bor. För alla människor kan just en tröja ha olika mening och olika användningsområden.

På denna sida kan du läsa om allt detta och få en syn och en kunskap om tröjor och mode som du inte tidigare tänkt på. Detta är rmg.se! Välkommen att ta del av all den information som ges på denna sida och få reda på vilken uppfattning du har om just tröjor och mode.